kızkulesiönündeteklif
kızkulesiönündeteklif
evlilikteklifiorganizasyon
volkanlarileteklif
evora2lüksyatkiralama
istanbullazerlievlilikteklifi
yatturukızkulesiteklif
kızkulesiönündeteklifevlilikteklifiorganizasyonvolkanlarileteklifevora2lüksyatkiralamaistanbullazerlievlilikteklifiyatturukızkulesiteklif

Detaylar

 

Kız Kulesi Önünde Lüks Yat Kiralama İle Evlilik Teklifi…

Lüks Yatımız EVORA 2 ile panoramik yat turu yaparak sevdiğiniz kişiye Kız kulesi önünde evlilik teklifi yapmak ister misiniz ?

Paketimizde Neler Var?

Sizler için hazırlanmış profesyonel masa süsleme
Lüks yatımız ile 1.5 saat boğaz turu
 Sizin için hazırlanmış iki kişilik alkolsüz yemek sunumu
 Yemek bitimi Kız Kulesi Önünde evlilik teklifinizin yapılması
Teklif anında uzaktan kumandalı 2 adet volkan ışık gösterisi,
Programımızın başından sonuna kadar profesyonel fotoğraf çekimi ve ayrıca lazer anı ve pasta kesim anı videoya çekilmesi,
Teklif sonrası bir buket çiçek aranjmanı özel notunuz ile birlikte,
Teklif sonrası 2 kişilik kalpli kutlama pastanız üzerine yazılmış kısa notunuz ile birlikte

 

Neden Kız Kulesinde Evlilik Teklifi?

Romantik hareketler konusunda başarısız biriyseniz, sevdiğiniz kişinin fikrini değiştirecek romantik evlilik teklifi paketlerimizle bu imajı değiştirebilirsiniz.

Unutulmaz bir gece geçirmenizi sağlayan sürpriz evlenme teklifimiz olan Kız Kulesinde evlilik teklifi ile bu gizemli kulenin büyüleyici havasında sevdiğiniz kişiyle İstanbul’un güzelliğini seyredebilirsiniz. Birçok farklı hikayesi olan Kız Kulesinin asırlık mimarisi etkileyici bir moda girmenizi sağlarken, size en iyi şekilde hizmet verecek olan ekibimizle, sevdiğinizi şımartma şansına sahip olacaksınız.

Hayatınızı birleştirmek istediğiniz kişiye o çok özel soruyu sormak için Kız Kulesinde evlenme teklifi paketimizi kullanabilirsiniz.

Siz de hayatınızdaki en önemli insan size evet demeden önce onu ne kadar sevdiğinizi size özel paketlerimizle ona hissettirebilirsiniz.

Siz de en iyi şekilde hizmet alabileceğiniz ve her şeyi sizin için düşünecek olan ekibimizle tanışarak, bu özel anı unutulmaz bir hale getirebilirsiniz.

Evlenme teklifi konusunda stres yaşamanıza gerek kalmadan tüm işi biz üstleniyoruz ve size sadece nasıl bir tek taş alacağınıza karar vermek kalıyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0533 777 77 18 numaralı telefonumuzdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.